Loading…

Norway Rock Festival

Norway Rock Festival, eller Kvinesdal Rock Festival som vi het den gangen, ble for første gang arrangert i 2006. Denne festivalen som holder til på et jorde i Kvinesdal er en rock og metal festival som avholdes årlig. I årenes løp så har festivalen hatt mange store nasjonale og internasjonale band på plakatene, og det ønsker vi å også fortsette med i årene som kommer!

På Norway Rock Festival garanterer vi masse god musikk, og ikke minst en skikkelig god stemning. Er det strålende sol, så er vi alle glade for det, men er det regn og gråvær så er det fortsatt like gøy. Gjørmebad og tautrekking på campen er alltid en slager i regnvær, og dette skaper virkelig festivalstemning!

På plakaten

Siden oppstarten i 2006 så har vi hatt gleden av å kunne presentere massevis av kjente og mindre kjente band på vår festival. Noen av de virkelig store navnene vi har kunnet by på er Wig Wam, TNT, Motörhead, Alice Cooper, Backyard Babies, Backstreet Girls, The Darkness, og mange, mange fler.

Også i år blir det festival, og det er allerede booket inn flere band. De vi foreløpig kan bekrefte at kommer er: Seigmenn, Kvelertak, Europe, Sublime eyes, Convincing Clearity, Audrey Horne og Doro Pesch’s Warlock celebrating 30 Years of Triumph & Agony. I tillegg til disse så venter vi selvfølgelig mange flere, og vi vil naturligvis oppdatere etterhvert som flere bekreftelser kommer inn. Følg gjerne vår facebook side for en løpende oppdatering.

Festivalområdet

På festivalen så er det rock og metal som gjelder, og dette er hva vi satser på, men vi ønsker også at alle våre festivaldeltakere skal kunne kose seg på selve festivalområdet også. Det er derfor tilrettelagt aktiviteter på området og i vår camp, slik som bading og fisking. Dersom man ønsker å benytte seg av fiskemuligheten så må gyldig fiskekort for Kvina elven og fiskeutstyr medbringes. Festivalen har dessverre ikke fiskeutstyr eller fiskekort til salgs.

Handlegate finnes også på festivalområdet, og her får man kjøpt alt som trengs for å se ut som en riktig rockestjerne. T-skjorter, smykker og belter er bare en smakebit på hva som finnes her, og det er garantert mulig å finne noen skjulte skatter også i år.

Fasiliteter

Noe av sjarmen med å gå på festival er nettopp festivallivet, og hva er et festival liv uten portable toaletter? Vi plasserer disse små uthusene på strategiske punkter på området, og vi oppfordrer sterkt de besøkende til å bruke de!

Da festivalen finner sted på et flatt jorde så er denne festivalen også tilrettelagt for rullestolbrukere og besøkende med andre spesielle behov. Det er også egne toaletter som er utstyrt for rullestolbrukere lett tilgjengelig på området.

Alkohol

Det er alkoholservering å få på området, men selv om det er festival så gjelder alle norske lover. Det vil blant annet si at medbrakt alkohol ikke er tillatt, da dette vil være i strid med festivalens skjenkebevilling. Overstadig berusede personer ønsker vi heller ikke, og de vil bli utvist fra området.

Vi ønsker at alle skal ha en hyggelig festivalopplevelse her hos oss, og oppfordrer derfor til å drikke med måte. For alles sikkerhet så er det ikke tillatt med glassflasker på festivalområdet, og dette gjelder også for alkoholfrie drikkevarer. Det oppfordres allikevel til å benytte sko når man er ute og går. Det gjøres også oppmerksom på at festivalen har egne vakter som sørger for orden og oppførsel, men at politiet også frekventerer området. Husk også å ta med gyldig legitimasjon, da det er 18 års grense på hele festivalen.

Privacy Policy