Loading…

Gi oss Grasrotandelen

Grasrotandelen er en økonomisk støtte til lag og foreninger i Norge. Dette blir håndtert av Norsk Tipping, da det er de som gir ut dette fra inntektene sine. Grasrotandelen er på 5% av innsatsen hos Norsk tipping. Grasrotandelen blir delt ut uansett, og dersom man ikke velger et lag eller forening som skal motta dette, så vil Norsk Tipping fordele dette selv.

For å bli grasrotgiver så må man spille hos Norsk tipping. Når man så er registrert så kan man selv velge mottaker, enten hos et av deres utsalgssteder, eller på nettet. På nettet så kan man søke etter foreninger og lag selv, og velge å tilknytte seg en mottaker. Dersom man allerede har en forening eller et lag som står oppført som mottaker så kan man enkelt endre dette.

Grasrotandelen går til forskjellige frivillige organisasjoner slik som foreninger og lag. De som nyter best av denne ordningen er som regel diverse idrettslag, men det er også mulig å gi sin andel til andre formål, slik som rockefestivaler!

Norway Rock Live

I 2005 så startet foreningen Norway Rock Live. Denne foreningen ble startet for å kunne vise at dette fantastiske arrangementet drives av frivillige ildsjeler som brenner for musikk og festival. Foreningen består av mange av de som var med helt fra begynnelsen av Kvinesdal Rock Festival, men vi har også fått med oss noen nye medlemmer de siste årene.

Siden vi driver stort sett på frivillig basis, med mye dugnadsarbeid, så setter vi stor pris på alle som vil bidra til festivalen. Dette være seg frivillige vakter eller andre funksjonærer på selve festivalen, eller de som ønsker å bidra økonomisk med å gi oss deres grasrotandel. Vi vil også forsikre alle bidragsytere om at alt eventuelt overskudd vi har blir i foreningen for å arrangere neste års festival, og blir dermed ikke utbetalt som noe form for utbytte. For oss så er det nemlig musikken som er det viktigste.

Dyrt å arrangere festival

Å arrangere en festival er både dyrt og tidkrevende, selv om nesten alt arbeid er gjort på frivillig basis, og lønninger dermed ikke blir utbetalt. Vi ønsker allikevel å gjøre dette, hvert eneste år, selv om det til tider er tøft å få nok finansiering til å arrangere den flotte festivalen som vi så gjerne vil levere. Stadig så er det festivaler som går konkurs etter mange år, og vi ønsker ikke å være en av dem. Vi vil fortsette år etter år med å levere ikke bare en fantastisk festival, men også bidra til litt liv og røre i vår flotte kommune.

Vi har flere sponsorer, som vi er veldig takknemlige for, men ønsker fortsatt å få bidrag gjennom grasrotandelen og Norsk tipping. Da grasrotandelen fra spill uansett går til en forening eller lag, uansett om du vil det eller ikke, så vil vi oppfordre alle rocke frelste som liker festivalen vår om å gi oss en del av sin spill omsetning. Med denne støtten så kan vi tilby alle våre besøkende en enda bedre festival enn hva vi allerede har, og også få inn flere store internasjonale band til å spille for oss.

Støtten man gir oss koster ikke noe ekstra for det enkelte spill, da 5% av det man spiller for uansett går til en mottaker av grasrotandelen, gjennom Norsk Tipping. Man kan dermed støtte oss med penger som man allerede har betalt, men rett og slett bare velge at det er vår forening pengene skal gå til.

Takk til alle som allerede har oss som mottakere av grasrotandelen, og også et stort takk på forhånd til alle de som vil registrere oss som mottaker i fremtiden!

Privacy Policy