Loading…

Kontakt oss

Dersom  du har noen spørsmål til oss, eller kanskje en tilbakemelding så er du velkommen til å kontakte oss. Vi svarer på alle henvendelser, men da vi ikke har noen fast ansatte så er det ikke alltid at vi greier å svare samme dag, men vi lover å svare så snart vi kan. Ønsker du å kontakte oss så kan du gjøre dette via e-post.

Vi har her samlet litt nyttig informasjon, slik at du kanskje kan finne svaret på ditt spørsmål her:

Billettpriser

  • Festivalpass (alle dager): 1400 kroner + avgift
  • Dagspass (fredag): 750 kroner + avgift
  • Dagspass (lørdag): 750 kroner + avgift

Det gjøres oppmerksom på at det er 18 års grense på hele festivalområdet inkludert campen, og denne regelen er endelig. Videre så vil vi også informere om at kjøpte billetter ikke er refunderbare, og det er heller ikke mulig å bytte dag på dagspass. Har man mistet eller glemt billetten sin så må man kjøpe ny. Ingen unntak fra disse reglene vil bli gjort.

Dersom man reiser med ledsager så er inngang gratis for ledsager, såfremt ledsagerbevis er medbrakt og kan fremvises. Personene som er i behov av ledsager må betale full pris for sin billett.

For prisinformasjon for campen, vennligst se vår “overnatting i Kvinesdal” side.

Reise til festivalen

Med mindre du kjører selv så er den letteste veien til festivalen med tog til Kvinesdal. Kjøp da billett til stasjonen Storekvina. Fra Storekvina så kan man da bytte til lokalbuss til Liknes, og derfra så tar man neste buss til festivalområdet. Eventuelt så kan man ta en taxi fra togstasjonene og direkte til festivalområdet. Denne må da forhåndsbestilles minimum to timer før avgang. Vennligst se NSB sine nettsider for mer informasjon om avganger og priser. Vi minner om at det er mulig å få togbillett til minipris dersom man er tidlig ute med å bestille billett.

Ønsker man heller å ta buss hele veien så går det direktebuss fra Oslo, Trondheim og Stavanger med Lavprisekspressen. Sør-Vestekspressen kjører fra Kristiansand, Flekkefjord og Stavanger. Se busselskapenes nettsider for mer informasjon om rutetider og holdeplasser.

Flyplass finnes dessverre ikke i Kvinesdal og nærmeste flyplass vil være Stavanger eller Kristiansand. Herfra så kan man ta turen videre med enten tog eller buss.

Stands

Handlegaten på festivalområdet vil ha stands, og om du ønsker å ha et stand der så må du gjerne kontakte oss. Send oss en e-post med informasjon om hva du vil selge, hvor stor plass du trenger/ønsker, og om du har eget stand, eller ønsker å leie bord og presenning av oss.

Vi gjør oppmerksom på at alt salg av alkohol må skje i festivalens regi, og det er ikke tillatt å selge verken alkohol, andre drikkevarer eller mat fra et stand. Kun “ting” skal selges her.

Fotografering og videoopptak

Dessverre så er det ikke lov å filme konsertene, og det er heller ikke tillatt å gjøre lydopptak. Vanlige bilder kan tas med mobilkamera eller kompaktkamera, men profesjonelle kameraer, inkludert speilreflekskamera, kan bli beslaglagt. Vi ber alle om å respektere denne regelen.

Lineup

Spørsmål vedrørende lineup for festivalen kan vi dessverre ikke svare på for øyeblikket, da vi venter på bekreftelse fra flere band. Så snart vi har mer informasjon og har en bekreftelse på hvem som kommer så vil vi oppdatere dette på siden. Vi kan dessverre heller ikke bekrefte eller avkrefte hvilke band vi er i kontakt med.

Vi håper at du fant de svarene du lette etter. Hvis du fortsatt har spørsmål, eller om det er noe annet som du vil fortelle oss så er det bare å sende oss en e-post. Vi gleder oss til å se deg på festivalen!

Privacy Policy