Loading…

Anmeldelse av spilleautomaten Rock Star

Rock Star er en innovativ spilleautomat fra Betsoft som på en bemerkelsesverdig god måte virker å fange essensen av hva det betyr å være en rockestjerne. Spillet har naturligvis inkorporert elementer som glamour, berømmelse, groupies og penger for å skape en så virkelighetstro opplevelse som mulig. Denne automaten plasserer deg nemlig i sentrum av alles oppmerksomhet og lar deg oppleve alle fordelene som følger med å være en superstjerne.

Dette er viden kjent som et av de beste og mest populære spillene til Betsoft, og inkluderer flere morsomme og spennende funksjoner, som eksempelvis multiplikatorer og bonusrunder.

Oversikt

Denne spilleautomaten har 5 hjul, 30 betalingslinjer og lar deg satse opptil 5 mynter per betalingslinje. Spillet har godt utviklede dramatiske effekter, som eksempelvis kule og virkelighetstro animasjoner og et lydspor bestående av rungende gitarriff.

Målet med spillet er som vanlig å skape kombinasjoner av matchende symboler på betalingslinjene. Om du får tre eller flere matchende symboler på rad vil en gevinst bli utløst. Symbolene er blant annet utformet som magasinforsider, plateselskap, groupies, alkohol, og andre ting man forbinder med tilværelsen til en rockestjerne.

Som navnet tilsier, så handler dette spillet hovedsakelig om musikk, og dette kommer også godt frem i den estetiske røde tråden til spillet. Hjulene på spillet snurrer mot en bakgrunn utgjort av en scene hvor man ser ulike musikkinstrumenter og blinkende strobe-lys. Bakgrunnsmusikken passer også inn i den generelle framtoningen til spillet og du kan dermed høre tøffe gitarriff i bakgrunnen mens du spiller. I tillegg vil du også få se animerte sekvenser som forestiller bandet mens de gjør seg klare for konserten.

Bonusrundene inkluderer også ulike interessante musikk-inspirerte spill. Du kan eksempelvis bli bedt om å spille sammen med bandet, eller sette deg tilbake og slappe av mens et annet bandmedlem spiller en solo. Det er lett å la seg rive med av denne dyptgående opplevelsen, og vi merket selv at hodet begynte å nikke i takt med lydsporet etter et par minutter.

Spesialsymboler

Spillet har også en håndfull spesialsymboler som lar deg aktivere visse skjulte funksjoner i spillet. Om du treffer tre eller flere gitarer på den samme betalingslinjen vil det utløses en spesialfunksjon ved navn «Epic Solo». Denne spesialfunksjonen lar deg velge mellom ulike symboler som har fått elektrisk støt, hver av disse symbolene vil så utløse ulike premier. Gull- og platina-plater er som den hellige gral for musikere, og spiller naturligvis også en spesiell rolle i dette spillet. Disse platene teller nemlig som Wild-symboler, og kan dermed erstatte alle andre symboler for å fullføre kombinasjoner. En gullplate kan doble verdien av innsatsen din, mens en platinaplate faktisk kan femdoble innsatsen din! Om du får begge symbolene på samme betalingslinje, så kan du gange innsatsen din ti ganger.

Rock Star har ikke egne progressive jackpoter, men de største premiene finner du uansett i spillets bonusrunder. I tillegg er det også et par store premier som er tilgjengelige via grunnspillet. Vokalisten i bandet, en blondine, kan gi deg opptil 500 kreditter for hver mynt du satser per runde. Alle de andre bandmedlemmene kan gi deg så mye som 400 kreditter for hver mynt du satser, med andre ord er det mulig å få et par store utbetalinger allerede her! Om du får wild-symboler samtidig som du får symboler utformet som bandmedlemmene dine så kan du gange innsatsen din ti ganger, gitt at du får både gull- og platinaplaten samtidig. Du kan altså vinne så mye som 5000 kreditter på en og samme betalingslinje!

Dom

Dette spillet er et av de mest populære spillene fra en av de beste utviklerne i bransjen, nemlig Betsoft.

Rock Star lar deg leve ut drømmen som rockestjerne! Musikken er røff og tung, og animasjonene er kule og stilig laget. Sammen skaper dette en dyptgående opplevelse som vil få de fleste til å bli revet med.

Samtidig er bonusfunksjonene akkurat kule og intrikate nok til at du holder deg på tå hev.

Privacy Policy