Loading…

Sponsorer til Norway Rock Festival

Norway Rock Festival har flere sponsorer, og vi er veldig takknemlige for støtten fra hver eneste en av dem. Uten denne støtten så hadde det ikke vært mulig for oss å arrangere denne festivalen, så vi skylder de et stort takk!

Siden vi setter så stor pris på de så vil vi på denne siden fortelle litt mer om hvem de er, og hva de driver med, slik at vi kan gi noe tilbake til dem i form av litt kreditt.

Tannlegene i Sentrum

Tannlegene i Sentrum er en tannklinikk som holder til sentralt i Flekkefjord. Her hjelper de til med alle de behovene man kan tenke seg å ha med sine tenner, og dette inkluderer akutthjelp, vanlig tannpleie, tannkirurgi, tannbleking og mye mer. De er også tilknyttet skoletannlegen.

Rock Taxi

Rock Taxi er det desidert kuleste taxiselskapet vi har hørt om. Her får man ikke bare en vanlig kjøretur, men her leveres det med råkul musikk hele veien. Selskapet har per dags dato kun tre biler, men vi håper at dette blir utøket etterhvert, slik at vi kan rocke uansett hvor vi skal.

The Bølgen & Moi Hotel

Bølgen & Moi Hotell Utsikten ligger vakkert til i Kvinesdalen, og navnet utsikten har de ikke fått uten grunn. Her kan man nemlig nyte av en flott utsikt over Kvinesdalen mens man nyter en utsøkt middag i kjent Bølgen & Moi stil. (Se også vår “Overnatting i Kvinesdal” side for mer informasjon om hotellet)

Flekkefjord Sparebank

Flekkefjord Sparebank er en lokal bank som holder til i Flekkefjord sentrum. Her tilbys alle vanlige banktjenester slik som, personkonto, bedriftskonto, sparekonto, lån til bolig, privat lån, lån til bil, forsikringer og mye mer. Banken har nettopp feiret sitt 15 års jubileum, og dette er dermed en veletablert bank som man kan stole på.

Simek

Simek båtbyggeri holder til i Flekkefjord og her bygges store skip på bestilling fra hele verden. De har siden oppstart i 1967 bygget hele 132 fartøy, og har 3 til i bestilling for 2017 og 2018. De har totalt 175 ansatte og er en hjørnesteinsbedrift i samfunnet.

BRKLYN

BRKLYN er et designfirma i Flekkefjord. De jobber med utvikling og design av merkevarer og jobber med mange store aktører i Norge. NorgesGruppen, kioskkjeden MIX og Esso er bare noen av de merkevarene de jobber med. De kan hjelpe bedrifter med alt fra å skape en logo til å bygge en hjemmeside. BRKLYN har til sammen seks ansatte, hvorav den ene er freelancer.

Sveisehuset Lister

Sveisehuset betjener offshoreindustrien og andre industrier med sveiseprodukter, gassprodukter, pakninger og andre industriprodukter. Bedriften har til sammen over 50 års erfaring innen sitt felt og er i dag over 20 ansatte. Bedriften leverer til både store og små firmaer. Hovedkontoret til Sveisehuset holder til i Sandnes.

Kai Hansen

Kai Hansen Trykkeri er et trykkeri med kontorer i både Stavanger og Kristiansand, og er et av Norges største trykkerier. De trykker alt fra magasiner og hefter til skilt og tekstiler. Med over 50 års erfaring innen trykkeri så vet man at det er kvalitet man får ved bestilling hos Kai Hansen.

Brødrene Røynestad

Brødrene Røynestad driver innen graving og betongarbeid. De holder til i Kvinesdal og påtar seg oppdrag fra både privat og offentlig sektor. Både store og små prosjekter innen graving og betong er velkommen.

Grand Hotell

Grand Hotell Flekkefjord er byens eldste hotell og er oppført i 1897 i klassisk sveitserstil. Hotellet tilbyr 29 rom, restaurant, fotballpub og diskotek. Hotellet kan skilte med gode anmeldelser både fra overnattings besøkende og ikke minst fra restaurant gjester. Flott hotell i sentrum av byen.

Privacy Policy