Loading…

Overnatting i Kvinesdal

Når dere kommer på festival så finnes det flere forskjellige overnattingsmuligheter i Kvinesdal og omegn, men for de som virkelig vil føle på festivalstemning så anbefales det å bo på campen som er tilknyttet festivalen. Vi har her samlet nyttig informasjon om overnattingsmuligheter i Kvinesdal

Festival camp

I tilknytning til festivalen så er det en egen camp på den samme sletten som huser selve festivalen. Her kan man sette opp telt, eller sette opp campingvogn eller bobil. Man blir tildelt en plass, og det forventes at man holder seg innenfor denne. Det er reserverte områder for telt, og også egne områder for campingvogn, bobil og buss. Kommer man på motorsykkel så finnes det også en egen MC camp.

På campen så er det i likhet med resten av festivalen 18 års grense, og alle oppfordres til å huske å ta med gyldig legitimasjon. For å oppholde seg på campen så må man ha gyldig billett til campen, i tillegg til festivalpass eller dagsbillett. Følgende priser gjelder for campen:

  • Teltplass på 4,5 x 5 meter: 300 kroner + avgifter
  • Teltplass på MC camp på 4,5 x 5 meter: 327 kroner + avgift
  • Bobil og campingvogn plass på 5 x 9 meter: 400 kroner + avgift
  • Buss plass på 7 x 18 meter: 500 + avgift

I tillegg til disse prisene så kommer også leie av strøm for plasser med bobil, campingvogn eller buss. Leie av strøm er valgfritt.

Dagligvarebutikken som holder til på campen selger både dagligvarer og annet som man kanskje har glemt å pakke med seg. Butikken vil i tillegg til vanlige dagligvarer også selge bagetter og annen ferdigsmurt mat, dersom man ønsker en kjapp frokost eller lunsj. Det minnes om at det ikke er lov å ha med medbrakt alkohol inn på festivalområdet, da dette vil være et brudd på vår skjenkebevilling.

Regler og sikkerhet på campen

Har man fortelt til campingvogn eller bobil som ikke får plass innen den tildelte plassen så må man enten kjøpe to plasser, eller fjerne forteltet. På plassen tildelt campingvogn, bobil og buss så er det tilgang til strøm, og dette kan kjøpes for 250 kroner for hele helgen. Skjøteledning følger ikke med i denne prisen, og må dermed medbringes. Aggregat er kun tillatt på campingvogn, bobil og buss, men dessverre ikke tillatt å benytte på telt campingen.

Grilling på campen er tillatt, men for alles trivsel og sikkerhet så er dette kun tillatt frem til klokken 21:00. Ønsker man å kjøpe grillmat eller engangsgrill så finner man dette i butikken som holder til på campingområdet.

Alternativ overnatting

Ønsker man å få en god natts søvn så er det også mulig å bo på hotell en kort busstur unna festivalområdet. I Kvinesdal så finner man blant annet Utsikten hotell, som kan by på fasiliteter som spa og velværesenter og egen golfbane. Dette er et firestjerners hotell som ligger vakkert til med utsikt over Kvinesdalen.

Et rimeligere alternativ er å ta inn på et vandrerhjem eller på gjestehus. Det ligger flere slike i rimelig avstand til festivalen, men det anbefales å være tidlig ute med reservasjon, da dette vanligvis blir fullbooket lang tid før festivalen starter. Alternativt så kan man også leie private hus og leiligheter dersom man er en større gruppe. Denne type utleieboliger finner man gjerne gjennom selskapet Airbnb, eller alternativt gjennom Finn.

Festivalen er sponset av Bølgen & Moi Hotell Utsikten og av Grand Hotell, men overnattinger her er noe som enhver må besørge på egenhånd. Det er heller ikke satt opp egen transport til og fra festivalen, men vanlig rutebuss går rett i nærheten. Alternativt så kan også taxi benyttes.

Privacy Policy